Katara FanSite

A katarafansite.gp hivatalos fóruma.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Share | 
 

 Rejtett üzenetek

Go down 
SzerzőÜzenet
Korra Avatar

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2015. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Kedd Május 19, 2015 4:30 am

Először is: A pápa sosem mutatott metálvillát. Neki mindig ki van nyújtva a hüvelykujja is, ami így annyit jelent "I love you" vagyis "Szeretlek". Mivel a kereszténység alapfilozófiája a szeretet (legalábbis eredetileg, az egyházról, és egyebekről nem akarnék beszélni), ez annyira nem hihetetlen. Ráadásul azt megkockáztatni, hogy a pápa egy sátánista szimbólumot mutogatna körbe, már elég meredek lenne... És persze ismét lehet szektákat említeni, és spekulálni, de amíg semmilyen bizonyíték nem mutatható fel, addig én nem kockáztatnék meg ilyen kijelentéseket.
A számmisztika és a FOX szó említése már érdekes, valóban lehet benne valami Smile Bár a számmisztikának is több változata van, függ a felírás módjától, de ez így valóban kapcsolódik a sorozathoz, el tudom fogadni.
A fény és sötétség csatája minden főbb vallásban megjelenik, az ősi perzsa dualizmustól a taoizmusig, mindkettőnek alapelve, sőt, amellett, hogy vannak bibliai párhuzamok is, én valószínűbbnek tartom, hogy a Vaatu-Raava dualizmus is elsősorban a taoizmus és a keleti kultúra alapján került képbe.
Az új világrend kapcsán melyikre gondolsz? Amennyiben a portálok megnyitására, az nem újkeletű, a Szellemek elemzésemben írtam, hogy akár 2012-t is szimbolizálhatja, persze ez is csak spekuláció, nem lehetünk benne biztosak, így nem is írom fixen. De ókori kultúráktól kezdve folyamatosan jelen van a szebb, tisztább világ gondolata, és az egyensúlyé, amire a Korra legendájában megtörténhet az utalás. Amennyiben Unalaq új világrend gondolatairól van szó, mivel ő gyakorlatilag az Avatar világának antikrisztusa (Az Avatar-t tekinthetjük messiási figurának, ilyen alapon a Sötét Avatar az ő ellentétpárja, vagyis nagyjából az antikrisztus), ez elég egyértelmű, mire utal.
Végül az újranevelő táborok... ha a negyedik könyvre gondolsz, az a második világháború igen erős párhuzama. Megnézheted Kuvira hadseregének hajviseletét, egyenruháit, még a gyártott fegyvereket is... Gyakorlatilag a második világháborút rekonstruálták keleties-idomítós avatar verzióban, többek között ezért is sorolják sok helyen a sorozatot alternatív történelmi kategóriába a fantasy mellett.

U.i.: A mátrix szó helyett inkább használjuk a virtuális valóság kifejezést, mert bár a mátrix nagyon jól hangzik, valójában csak a film miatt használhatjuk ebben a jelentésben, valójában nem azonos jelentésű a virtuális valósággal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Csüt. Ápr. 16, 2015 9:14 am

Szóval próbálok magyarázattal szolgálni a Korra legendájában található szimbólumok esetleges alternatív jelentéseire.
Tegnap este már erre nem volt elég időm.

A szimbólumok voltaképpen azzal ruházhatóak fel amiben az emberek hisznek.
A gondolatnak teremtő ereje van - éppen ezért a szimbólumok nem negatívak alapvetően, hanem az emberek tehetik azzá.

A 11-essel kapcsolatban egyrészt igazad van mert nem csak egy jelentést tulajdonítanak neki, de akkor miért is használta a pápa és szinte az összes politikus ezt a kézjelet?Ennyire nem tetszik nekik a tömeg nézése?? Akkor szerintem inkább nem vállalnák el a hivatalukat.
Szerintem nem csak azt jelentheti az a kézjel. Egyedi üzenetet is hordozhat. Egy csoportnak a kézjele is lehet akár.

A hatszög jelentheti még a Hatos számot, a G betűt(hasonlít a hatosra) és a 6. betűjét az angol ábécének az F betűt.
A számmisztikában a F, O és X betűk vannak a hatos számhoz rendelve.
Így kiadják a FOX szót:

ami rókát jelent, tehát ravaszságot és az eszességet is szimbolizálhatja ebben az esetben.
Érdekesség képen FOX nevezetű amerikai TV csatorna is létezik.

A három darab hatszög a második évadban szimbolizálhatja a fenn említett FOX szót is. Vagyis légy ravasz, mert a sötétség a láthatáron van.

A történetnek az alapja a keleti mitológiából származik, ez egyértelmű. Vannak azonban olyan új elképzelések benne mint az új világrend megemlítése a 2. könyvben, ez is új keletű dolog. Nem tudom, hogy a keleti kultúrában meg-e van említve a fényesség és sötétség csatája? Mert a Bibliában Mihály és Lucifer személyében meg van említve.
A negyedik könyv a rendőrállamot és a diktatúrát szépen szimbolizálja. Az újranevelő táborok (olyasmi mint a FEMA táborok Amerikában) pedig nem régi találmányok. Ezek továbbgondolása az Mkultra, Monarch és a Mátrix berendezkedésű rendszerek.

folyt. köv.

Az idomítással kapcsolatban - a paradicsomi időben aktívan használták ezen képességeket az emberek, de még akár az egyiptomiak is birtokában lehettek ennek a tudásnak (a misztériumok iskolája Atlantiszi tudással volt tele) - gondolván a piramisokra.
Az idő illúzió, erre már rájöttem. Akkor viszont a tér is illúzió - ez magyarázza az idomítási/kinetikus képességeket.
Az illúzió maga egy mátrix és ahogy a filmben is látható - vannak rejtett képességeink, csak végre tudatára kellene ébredjünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Korra Avatar

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2015. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Csüt. Ápr. 16, 2015 1:32 am

Nem tudom, miből gondoltad, hogy nem tudom, mit jelent a kígyó. Természetesen ismerem a bibliai történeteket, én csak arra voltam kíváncsi, hogy kapcsolódik a témához. Ezek szerint, sehogy.
Több forrásból merítem az információimat, európai, ázsaiai, amerikai, és minden egyéb kultúrkörből táplálkozva. De mivel a sorozat bázisa a keleti mitológia, első sorban arra helyeztem a hangsúlyt. Attól, mert amerikaiak készítették, sokkal jobban támaszkodik a keleti kultuszra, elég, ha végignézed a második könyvet, kilencvenszázalékban keleti szimbólumok vannak jelen.
Egy kicsit zavar, hogy a kérdéseimet teljesen figyelmen kívül hagytad, nem reagáltál rájuk semmit... sajnos ezzel ráébresztettél, hogy te kinyilatkoztatni akarsz, nem egy beszélgetésben részt venni, amelynek során értelmezzük ennek a sorozatnak a szimbólumait, és háttérjelentéseit. Ebben az esetben szívesen csatlakoztam volna hozzád a "több szem többet lát" elvet követve, hiszen minél többen, és többet foglalkozunk a témával, annál valószínűbb, hogy logikus, a valósághoz közel álló magyarázatot rakunk össze, és nem csak spekulálunk. Viszont úgy vettem észre, téged mások nézetei nem érdekelnek, csak a saját gondolataid, amiket egyetlen ponton sem kapcsolsz a sorozat üzenetéhez, ebben az esetben pedig nem veszek részt tovább a beszélgetésben.Mellesleg az általad emlegetett tizenegyes szám a tanítvány száma, nagyon pozitív jelentésű. A "sátáni tizenegyes" pedig eredetileg egy Ronnie James Dio nevű ember kezdte használni, mikor a Black Sabbath énekese volt. Többször mondta, hogy európai származású (olasz) nagymamájától tanulta kiskorában. Ez egy babona volt, amely szerint így távol tarthatja magától a másik "rossz nézését" és a sajátját küldheti másokra, vagyis ebben a helyzetben a használata teljesen indokolt. Ja, és köznapi beszédben metálvillának nevezzük. És annak elmondása alapján, aki a köztudatba hozta, az égvilágon semmi köze az "Isten fölé emelkedéshez".
Szóval ezt szántam zárszónak. Szívesen részt veszek a beszélgetésben, ha egy témánál maradunk, a Korra legendájában lévő szimbólumok értelmezésénél, és figyelünk egymásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Szer. Ápr. 15, 2015 11:03 am

A kígyó az élet fájánál Ádámnak és Évának jelent meg - gondolom rémlik valami a történetből. Ezt egy szimbólumként mondtam, ami jelen esetben utal a túlzott ma(l)terialista beállítottságra.

Elég sok lenne itt kifejteni, hogy mi az én nézetem.
A lényeg hogy nincs valódi ellenség. A szimbólumok több jelentésűek, ez nyilvánvaló. Én csak egy lehetséges magyarázatot boncolgattam.
Ez az a kissé sötét oldal, amely betölti a filmipar nagy hányadát, már szkeptikussá teheti az embert, azzal kapcsolatban, hogy nincs hátsó szándéka egy adott sorozatnak vagy filmnek. A filmek/sorozatok egy részének pedig van ilyesfajta szándéka - tudatalatti felkészítés a jövőbeni változásokra, dezinformálás, az értékrendek elferdítése és persze helyenként a szimbolisztika segítségül hívása.
Például a hatósági szervek feltüntetése mint lehető legjobb munkahely - még az X-akták c. sorozat is azt sugallja, hogy milyen jó is az FBI kötelékéhez tartozni -> és itt a lényeg, mert ez hatékonyabb, mint bármilyen másik toborzó videó.
A TV műsor nem feltétlenül a szórakoztatásról szól - ez így gondolom nyilvánvaló.

Van még egy szimbólum/kézjel ami figyelemre méltó a TLoK-bam. Az első évadban amikor Korrát elengedi Lin a parancsnokságról, utána bemutatnak egymásnak.
Ez a 11-es mutatása volt a két szélső ujj felmutatásával (a hüvelyk ujj nem játszik).
Itt az volt a cél, hogy egy "rajtad tartom a szemed" figurát mutassanak, de azt a mutató ujj melletti két ujj V alakba történő rendezésével szokás megtenni.
Ezt a 11-est használják még a rockerek és a sátánisták is. A 11-es jelentése pedig ebben az esetben - Isten fölé emelkedni.
Valami menő dolognak gondolják ezt a jelet mutogatni, de ez leginkább a természettel szembeni ellenességet fejezi ki.

Ott van például a Monsanto génipari vállalat 11 levelű növényt formázó logója:Isten fölé menni - génmódosítás, biodiverzitás megszüntetése, (a GM(genetikailag módosított) magjaik miatt lett öngyilkos 200 000 gazda Indiában, mert nem tudták fizetni a felvett hiteleket), veszélyes vegyszereket gyártani (Orange agent, a DDT és a PCB-k atyjának logóját láthatod fentebb).
Ez csak az egyik élő példa a 11-es szám negatív irányú felhasználására.

A 911-es segélyhívó Amerikában és a 9/11-es események is sejtethetnek valamit. (Az amerikai közvélemény 70 %-a szerint nem igaz a hivatalos álláspont a terrorcselekményekkel kapcsolatban.) Na de ez már messzire vezet...

A többi szimbólum jelentését magyarázhatnám egy darabig. Ahogy én látom a nyugatias szimbólumok jelentésével kevésbé vagy tisztában, pedig ez egy nyugati sorozat, ezért érdemes nyugatabbra is keresni a válaszokat. A keleti mitológia és szimbolisztika olykor pont az ellentéte a nyugatinak.
Persze mindenki leginkább arról beszél amiről többet/biztosabbat tud.
A Hollywood féle szimbolisztika pedig külön érdekes és szövevényes éppen a szabadkőművesek/illuminati miatt:


5:50-ig tartanak az érdekesebb részek.

Egyszerűen sok lenne ide leírni, hogy egy-egy szimbólum mikor mit jelképezhet és hogy honnan is erednek valójában + nem ismerem minden lehetséges jelentésüket sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Korra Avatar

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2015. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Kedd Ápr. 14, 2015 10:19 am

Igen, előfordulhat, hogy a nicknél van ilyesmi... de ha ezeket az alakzatokat magyarázod, kérlek, kösd össze a sorozattal. Nagyon jó ötleteket hoztál fel, csak az a baj, hogy semmi kapcsolatot nem említettél sem a sorozat témájához, sem a könyv üzenetéhez. Csak az alakzatról magáról beszéltél, komoly, a sorozattal vonható párhuzamok nélkül, így pedig mondhatni, ezer meg ezer jelentése lehet. Mivel Korra első, kör alakú csatja lehet egy kör ponttal a közepén, akár azt is ráhúzhatjuk, hogy az asztrológiában pl. a Nap szimbóluma... na, de attól nem lesz semmi köze a sorozathoz. Érdekelne egy kicsit részletesebben, a sorozattal jobban összekötve: Miért gondolod, hogy bármi köze van a szabadkőművesekhez, amikor sem a mindent látó szem (Na, igen, ahhoz nem szólok hozzá, hogy Isten saját képmására teremtette az embert, mert teljesen, tökéletesen laikus vagyok a vallások témájában, külső szemlélőként figyelek mindent, nem vallásosként, szóval számomra nem tűnik szükségszerűnek, hogy a Bibliát bárki szó szerint vegye. Szerintem az is szimbolikus, de ismét kihangsúlyozom, ez egy laikus, nem vallásos ember véleménye), sem maga a szabadkőműves téma nem jelent meg, nem igazán foglalkoztak vele, szimbólumok szintjén sem (ha az ötszöget muszáj annak tekinteni, én még örülnék öt-hat, hasonló jelentést hordozó mozzanatnak, mert úgy vagyok vele, hogyha találsz egyet, aminek van más, a történetre is stimmelő jelentése, valószínűleg nem a háttérjelentés lesz a valódi.)? Miért kötöd össze ennyire a Nickelodeonnal, mikor tudjuk, mindenben hátráltatták a sorozatot? Miért csak ezzel az egy szimbólummal foglalkozol igazán részletesen, mikor a többi is megérdemelt volna egy szép, hosszú elemzést?
Az ötszögnek millió jelentése van, de ahhoz, hogy pentagramma legyen, kell bele az a csillag. Anélkül nem lesz sem sátánista szimbólum, sem a védelem jelképe, sem a szabadkőműveseké. Arra, hogy szabadkőművesek lennének a készítők között, láttál még példát? Mert az ötszög nem jelenti azt. Az ötszög tökéletesen logikusan következik abból, hogy mi a könyv témája. Ne feledjük, Korra is akkor vált a kék ruhára az említett övvel, amikor már a gyógyulása végén jár, vagyis éppen öntudatra ébred, és az ötös szám az öntudat száma. Én sem hiszek a véletlenekben, tudatosnak gondolom a sorozatot, de számomra egy összeesküvés-elméletnél százszor érdekesebbnek tűnik egy szimbolikus, misztikus vonal a sorozat mögött. És mi van a körrel? Vagy annak még nem volt háttérjelentése? Megjegyezném, Korra utolsó részben viselt ünneplőjének nyakában is kör a motívum, és beszél is róla: "Olyan, mintha csak most kezdtem volna." Visszatértünk a kezdet, a lehetőségek motívumához, és a kör szimbólumához. És igen, a pentagrammának van negatív jelentése. De ez egy ötszög. Az ötszög, és az ötös szám pedig a kultúrák legtöbbjében színtisztán pozitív, és üzenete tökéletesen tükrözi a könyv jelentéseit, az öntudatot, a lelkierőt, és a tiszta gondolkodás, értelmet. Ebben rossz üzenetet látsz? Sátánista, szabadkőműves jelképet? Vagy egyszerűen egy tudatos, és tökéletesen témába vágó jelképről van szó, ami pedig a legmegdöbbentőbb, hogy ilyen apró mozzanatokban is tudatos a sorozat. Érdekelne a válaszod a feltett kérdésekre, mert valahogy nagyon próbálkoztam megérteni a látásmódodat, de sokszori utánaolvasással, rákereséssel is egyre kevésbé tudtam, mert mind a három szimbólum tökéletesen a helyén van, ott és úgy jelenik meg, ahogy kell.
Az utolsó mondatodat pedig lehet az én hibám, egyszerűen nem értem, mi köze bármihez. Hogy került ide a kígyó? Meg a tudás fája? Ezekről eddig nem beszéltünk egy szót sem. Próbáljunk egyelőre témánál maradni, mert sokkal egyszerűbb egy korrekt vitát összerakni, aminek a végén jó, és logikus értelmezés jön ki, ha nem csapongunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Kedd Ápr. 14, 2015 9:32 am

Igazából -ahogy látható- amennyi kultúra, annyi jelentése van ezeknek az alakzatoknak. Lehet rá negatív és pozitív jelentéseket is aggatni.

Annyi biztos, hogy nagy a kisugárzása ezeknek az alakzatoknak - több tízezer éve(amiről tudunk).

Biztosat csak az tud mondani a jelentésükkel kapcsolatban, aki készítette a sorozatot. A hivatalos -nyilvános- közleményekben sok esetben nem teljesen a saját véleményüket mondják el, ezért is nem veszem 100%-ra készpénznek amit mondanak, hanem gondolkodok.

Már kezd körvonalazódni a Nickelodeon érintettsége:


A mindent látó szemmel kapcsolatban:

A gyerekműsorokban is megjelenik olykor.

Nem Isten szimbóluma ez a szem, mert az embert saját képmására teremtette és nekünk kettő is van belőle.
A mindent látó szem megjelent már az ősi Egyiptomban is - nem új keletű dolog, csak az elmúlt pár száz évben - valahogy - ismét megjelent.

Persze lehet mondani, hogy a tudás, a bölcsesség meg a világosságot szimbolizálja.
Gondolom a kígyó is ezt mondhatta a tudás fája alatt, hogy - én csak a világosságot adom nektek (de azért letöröm a szárnyaitokat, mert ez evvel jár).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Korra Avatar

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2015. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Kedd Ápr. 14, 2015 2:53 am

Először is Korra vagyok a chatről Smile
Véleményem szerint nem egészen ez a jelentés. Ha rejtett tartalmat keresünk, én ugyan képek nélkül, mert nálam még nem járt le az idő, de adok egy másik magyarázatot.
Mivel csillag nincs sem az ötszögben, sem a hatszögben, nem is helyezek rá hangsúlyt, egészen más jelentéssel bírna úgy. Számomra sokkal fontosabbnak tűnnek a számok, amik megjelennek.
Kezdjük a körrel, ahogy te is azzal kezdted. A kör az egység szimbóluma (pl. a Zen jelképe is egy kör, és még sorolhatnám), de egyben szimbolizálja az űrt és a teret, telve megnyilvánulási tendenciákkal. Az első könyvben Korráról még szinte semmit nem tudtunk, nem sejtettük honnan hová tart, csak a lehetőségeket láttuk benne, ahogy magában a sorozatban is.
A hatszög a dualitást is jelképezi, a férfi-női, tűz-víz minőséget, és ezeket egyben össze is kapcsolja. A második könyv, amelyben Korra viselte ezt a szimbólumot, pont erre ment rá. Fény és sötétség dualitása alkotta az egész évad alapját, és végül a kettő egy emberben történő összekapcsolásával zárult, amikor Korra, azáltal, hogy elpusztította, egyben magába is fogadta a sötétség szellemét. Egyben a csakrákat is szimbolizálja, amelyek megnyitását ugyan nem kísértük annyira részletesen figyelemmel, mint Aang esetében, de különösen az idő fájában történt meditációs jelenet után biztosan kijelenthetjük: Megtörtént. Ugyanúgy összeköthető a teremtés hat napjával is, illetve szintén jelképezi a teremtett és nem teremtett világ egységét, ahogy a szellemi, és az anyagi világ eggyé válik (ez bibliailag a szentháromság két megjelenési formája, ezt most nem akarom itt kifejteni, de ha érdekel, szívesen megteszem)
És végül, az ötszög, ami millió pozitív üzenetet hordoz. Az ötös szám jelentheti a négyes és az egyes összekapcsolását is. A négyszög az anyag, a föld szimbóluma, az egyes pedig az egységé és a szellemé. Vagyis az ötszög jelentheti, ahogy az anyag eggyé válik a szellemmel, ahogyan ez megtörtént az avatar világával is, mikor megnyíltak a portálok, mikor egyensúlyba kerültek a szellemvilággal. Ezáltal a négyesség és az egység kialakítja az ún. kvintesszenciát, az öntudatot, ami Korrával egyértelműen megtörtént. Felismerte saját erejét, lehetőségeit, önmagát. Az ötös szám emellett az értelem, a kifejezőkészség is, amiben szintén fejlődött az ifjú avatar. Immár minden ellenfelére másképp tekintett, ésszel, és nem erővel cselekedett.
Én így tekintek ezekre a szimbólumokra, és mögöttes tartalmukra, azt hiszem, ez így is épp elég érdekes és kidolgozott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Hétf. Ápr. 13, 2015 9:11 am

Mint megfigyelhető: az első évadban 3db egymásba rakott kör volt látható Korra csatján/övén.A második és harmadik évadban 3db egymásba rakott hexagrammára(hatszögre) változott. Ugyan így kiad végül is egy 666-os számot, de a hatszög több jelentéssel bír. Utalhat a tökéletes stabilitást megtestesítő méhsejtre/szénmolekulára is. Nem egyértelmű.Jött a 4. évad. Itt jelent meg a pentagramma alakzat. Ennek is többféle jelentése van.Először is védelmi szimbólum, másodszor a sátánizmus jele, harmadszor meg a szabadkőművesek jele is lehet, attól függően, hogy hogy áll a pentagramma és mi miként van elhelyezve.
Nem mindegy hogy a

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e6/Pentagram_with_one_point_down_%28de_Guaita%29.jpg

fordított Pentagrammáról(sátánizmus)

vagy

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Pentagram_and_human_body_%28Agrippa%29.jpg

Pentagrammáról beszélünk(védelmi szimbólum).

A 3 db egymásba rakott pentagramma(ötszög) eléggé hasonlatos a szabadkőművesek női rendjének szimbólumához is, csak csillag nélkül.

Hasonlít viszont a védelmi jelképhez is, csak ott viszont másképpen állnak a belső pentagrammák:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Pentagram_recursive.svg


Így egyezésről a szabadkőművesek női rendje esetében lehet szó:


Itt megfigyelhető a három db egymásba rakott fordított pentagramma.

Gondolom volt honnan ötletet meríteni. Maradhatott volna ennyi erővel a három hatszögből álló szimbólum, de nem.
Az ötszöget jobban favorizálták ezek szerint.
Az a kérdés, hogy vajon miért? Esetleg valaki ott a készítők közül az efféle okkultizmusban is otthon van?
Esetleg még szabadkőműves is? Mert ez a többé-kevésbé titkolt társaság a mai napig létezik és az ő szimbólumaikról van szó.
(Habár nem feltétlenül akarnak ők mindannyian rosszat az emberiségnek. A végső céljaikról jelenleg nem sokat tudni az Új Világrenden kívül.)
Gondolom azért ott bent értenek a dizájnosok a kultúrák különböző szimbólumaihoz.

Vagy csak "véletlen" volt?
Én nem igazán hiszek a véletlenekben... Habár lehet, hogy tévedek és ez egy véletlenül összehozott dizájnmunka.

Senki ne vegye magára az itt leírtakat, mert ez csak egy vélemény és nem személyeskedő szándékú.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   Vas. Ápr. 12, 2015 9:34 am

Nemsokára közzéteszem a részleteket a kutakodásomról... amint letelik a 7 napos korlátozás, mert képek nélkül nem sok látható a látnivalóból. Smile Még 1 nap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
liveseer1Hozzászólások száma : 6
Join date : 2015. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Rejtett üzenetek   Hétf. Ápr. 06, 2015 8:22 am

Vannak-e rejtett jelentéssel is bíró szimbólumok és momentumok a Korra Legendájában?

Erre próbálok választ adni. Képekkel is alátámasztva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Rejtett üzenetek   

Vissza az elejére Go down
 
Rejtett üzenetek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Katara FanSite :: Korra Legendája :: Spekulációk-
Ugrás: