Katara FanSite

A katarafansite.gp hivatalos fóruma.
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Share | 
 

 Elemzés...

Go down 
SzerzőÜzenet
Kiora

avatar

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Jun. 15.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Vas. Jún. 17, 2012 4:24 am

Fúúú ez a rész.Én csak most tudtam megnézni,de ááá.Akció,szerelem,izgalom,öröm,bánat,egyszóval volt benne minden rendesen.Mako és ez az ingázás Korra meg Asami között egyre idegesítőbb.Kérlek válasszál már te fiú.Korrának egyébként külön dicséret,hogy végre használta a vízidomítást.Én komolyan reménykedtem benne,hogy Pemának ikrei fognak születni.Egy fiú meg egy lány.Hát nem jött be de mindegy.Na meg Lin.Ahogy megmentette Tenzint+a családját az...remek volt. I love you Amikor elfogták és mielőtt Amon elvette volna a képességét lehunyta a szemét és felkészült rá.Az a pillanat volt az amikor eltörött nálam a mécses. pale Én még mindig hiszem,hogy Amon nem tudja elvenni az idomítást az emberektől.Az a spekuláció ami egyszer régebben volt az oldalon az nagyon is valóságos.Szerintem.Talán.Remélem.Jaj bocsi,hogy ilyen össze-visszán írtam,én még a hatása alatt vagyok.100/100.Már így kéne értékelni...vagy néhány nullával többel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seral
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2012. Jun. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Vas. Jún. 17, 2012 12:24 am

Jill92 írta:
Rohan XD Erről meg a Gyűrűk ura jut eszembe Very Happy (Másik nagy kedvencem)
Engem is elragadott az a világ (is), ugyanúgy, ahogy a Harry Potter, a Star Wars vagy akár az Avatar is. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jill92

avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2012. Jun. 14.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 8:25 am

Rohan XD Erről meg a Gyűrűk ura jut eszembe Very Happy (Másik nagy kedvencem)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jill92.deviantart.com/
silvertea

avatar

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2012. Jun. 13.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szeged

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 8:20 am

Jill92 írta:

Egyébként értette valaki, hogy mi lett annak a gyereknek a neve?

Rohannak hívják. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silverteahouse.com/
Jill92

avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2012. Jun. 14.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 8:16 am

Megnéztem mégy egyszer, így elemzés előtt, hátha valami okosat tudok írni, de ismét olyan sokkba kerültem, hogy félek, ez nem fog összejönni, de azért megpróbálom.

Az elejére számítottam valami ilyesmi Makorra jelenetre, de mikor megláttam Asami arcát, olyan szomorú lettem. Egyik lány sem érdemli meg, hogy Mako így játszadozzon velük. Döntsél már, te idióta! Még akkor is későbbre akarta halasztani, amikor Asami megmondta neki, hogy még a csókról is tud, de Mako megint csak azzal jött, hogy most így is zűrös minden. Mad Igazán kezdhetne valamit magával ez a srác, mert jelen pillanatban ő az, akit a leginkább nem csípek. Viszont az tetszett, ahogy elintézte a bűntető cédulákat. Bolin feje, lol. Asami jól hátra küldte a tűzidomárt Korrához, aki meg tökre megszeppent, hogy most meg mi a fene van.
Nagyon poén volt, ahogy az a tanácsnok nő kereste a kulcsát, és mindenre csak azt a választ kapta, hogy yes, dear, no dear, the dor dear XD Amikor pedig kinyitotta az ajtót már tudtam, hogy ebből Tenzin sem fog kimaradni. Amit pedig ő művelt, hát az nem volt semmi! Ezek után senki ne mondja, hogy levegővel csak védekezni lehet. Rendesen odavágta azokat az egyenlőségieket. Az Avatar csapat is jól helyben hagyta azokat a másinákat, Mako végre visszaidomította a hülye áramukat, és ahogy Asami verekedett, hát, nem éppen ezért taníttatta őt az apukája. Very Happy Amontól most már komolyan rettegek. Nem is zavarja, hogy ezzel az akciójával a non-bendereket is kicsinálja? Vagy látja előre, hogy hova fognak becsapódni azok a bombák????

Ebben a fejezetben már megint Lin alakította a legnagyobbakat. Istenem, ő az egész széria legnagyobb hőse! Amondó vagyok, túltett az anyján is. Egyszer röhögtem, egyszer meg sírtam miatta. Nagyon nagy volt, ahogy elengedte Meelót és inkább a fémkötelével tartotta tovább. Az is meglátszott rajta, hogy még mindig szereti Tenzint, ezért is volt olyan megható, ahogy védte a kicsiket és még Pemát is. Én egyébként már tökre vártam, hogy mikor fogja megszülni Pema a negyedik kis légidomárt. Annyira idilli volt az a családi jelenet, de Amonnak persze ezt is tönkre kellett tennie. Egyébként értette valaki, hogy mi lett annak a gyereknek a neve? Nagyon érdekelne, hogy ezek után vajon az Északi Sarkra menekültek-e el Tenzinék. Annyira megható volt, ahogy Lin Oggie hátán végignézett a családon, és mondta, hogy nem számít mi lesz vele, csak meneküljenek el. És ahogy szétszedte azokat a léghajókat! Pont ahogy az anyja elintézte a Tűz népe flottáját! Toph annyira, de annyira büszke lenne rá! Istenem, elképesztő, az amit művelt, és olyan kétségbe ejtő volt látni, hogy elfogják, és már mozdulni sem tud. Még akkor is azt hajtogattam magamba, hogy <i>az</i> nem történhet meg, nem nem és nem, mikor kigúvadtak a szemei Amon érintésétől. Annak az embernek hiába van maszkja, hogy elrejtse a ronda arcát, így is undorodom tőle! Szemét rohadék!!!! Evil or Very Mad

És a végén felragyog a remény csillaga, igen! Very Happy Jön a Tűz Népe! Éééés Iroh tábornok! Shocked Tutira Zuko unokája. Bár mindaddig, amíg nem mutatták az arcát (abban a néhány másodpercben) reménykedtem benne, hogy lesz ott bal oldalt valami sebhely féle, de remélem Zuko még csak nagyon váratja magát, és nem azért nincs még, mert nem is lesz...

Kéne értékelni ezt a részt? Hát, sajna azt hiszem, a 10 pontot már kilőttem az And the winner is...-re, de itt már amúgy is felrobbanna minden mérőműszer.

Lehetetlenség lesz épp ésszel kibírni ezt az egy hetet. Lehetetlenség... No


A hozzászólást Jill92 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 16, 2012 8:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jill92.deviantart.com/
makoo.'

avatar

Hozzászólások száma : 49
Join date : 2012. Jun. 16.
Age : 20

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 7:47 am

Én most kivagyok akadva O_______________________________O WHAT A HELL? nem találok szavakat. ez most mi volt. megint egy csodálatos részt láthattunk :DDDDDDDDD de azt a pillanatot, amikor Tenzin gyermekei belépnek és felveszik a harcot a sok hülyével, hát ott adtam fel a dolgot. olyan jó volt nézni. és az új kis gyermek. pont most szült. hát ott forgott velem egyet a szék xd a végén amikor ott volt Zuko nem tudom kije, hát ott rimánkodtam, üvöltöttem MUTASSÁTOK MÁR AZ ARCÁT !!!!!!!!! szerencsére hallgattak rám Wink hát várom a befejezést Smile előszületésnapi ajándéknak tökéletes :DDDD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elementalist

avatar

Hozzászólások száma : 123
Join date : 2012. Jun. 13.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vecsés

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 7:44 am

A rohadt életbe ez kegyetlen durva jó volt! Csak rövidnek éreztem :S

Kezdjük ott, hogy ez egy olyan depis rész volt Korrában le van rombolva minden ebből egy olyan kemény Avatar állapot lesz, hogy Amon a saját seggébe fogja keresni a 3 szem csakrát. Nekünk is jól fog esni ez a bosszúállós tombolás.

A három kölyök ötletes volt: a két lány és végén Meelo. A fing idomítása kicsit furcsa amellett nagyon erős a gyerek.
Na meg jött a negyedik kis légidomár is.

Lin Respect! Nagyon tisztelem. Nem tudok mit mondani ő mindent megtett. Megérdemli a Bei Fong nevet!


Ez a sorozat abban különbözik a régitől, hogy tele van olyan érzelmi elemekkel, hogy kikészülünk. Sajnos ez a harcjelenetek rovására megy. Nagyon jó a grafika és ez szerintem néha a harc rovására megy. Valahogy nem azt érzem, hogy Aangékat nézem a kung-fus mozdulatokkal (itt az idomításokra gondolok), teljesen más sorozat de mégis ugyan az.

Asami harca pöpec volt ott már látszottak a mozdulatok, Mako megfogja a kettőhuszat azt vissza ugyanmár Very Happy de tetszett!
Korra mint Avatar lehetne találékonyabb. ÉS VÉGRE LÁTHATTAM BOLINT HARCOLNI (jó volt az a rész amikor az egyenlőségiek találkáján harcoltak, de ott csak felemelt egy követ és eldobta meg falat emelt maga elött)
Tenzin nagyon jókat csinált, fel a tetőre a gépet. Tornádót a lábai közé és eldobott mindenkit.

Elit alakulat mi van? Kik azok? Amikor meghalottam, hogy az Iroh nevet az összes szőr felállt a hátamon (imádom ezt az érzést) és arra gondoltam: Jön a Tűz Népe! Ilyen eszméletlenül jó fordulatot, hogy vehet a sorozat? Uristen ez überfasza!
Ezzel a húzással tisztárra mossák a tűz népe összes bűnét.

Zseniális csavarok, én nagyon várom az utolsó részt, kő kövön nem marad.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
qwe8585Hozzászólások száma : 3
Join date : 2012. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 7:24 am

Nem találok szavakat. affraid
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
DSM
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2012. Jun. 13.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 6:44 am

Most lett vége, és még mindig bőgök.

Kb ennyi értelmeset tudok per pillanat leírni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seral
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2012. Jun. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 6:26 am

Tyűűűhűű embereek... Na, kezdjük is el szépen az elemzést az elején...

Mako és Asami veszekedése megadta az alaphangot. Tenzint sajnáltam, hogy elkapták az elején. Aang ugyanilyen esetben már az Avatar állapotban tombolt volna, az tuti. Very Happy:D De jöttek Korráék és megmentették őket. Smile

Jinora, Ikki és Meelo is.. Mekkorák voltak mááár :'DD Azon a részen fogtam a hasam a röhögéstől.
Lin itt is állta a sarat, na de, hogy később mit művelt.. A baba se jöhetett volna jobbkor, az tuti. Very Happy Olyan családi idill volt utána, ahogy Tenzin is bement Pemához és ahogy a tesóira meg Tenzinre mosolygott Rohan.. Édes kis kölyök. Smile Miért nem nevezték el Aangnak? Annyira sajnáltam Korrát, hogy félbe kellett, hogy szakítsa.

Végre Naga is harcolt egy picit a maga módján. Very Happy Szép volt kislány!

És a vége.. háát. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem új kedvenc szereplőm van Lin Beifong személyében. Topf büszke lenne rá, az biztos! Gyönyörűen csinálta és Meelónak mennyire igaza volt az utolsó mondatával már ("That lady is my hero"). Amikor láttam Lin-t Amon előtt... és hogy elveszi a képességeit.. hát srácok, ciki vagy sem de én elsírtam magam... Hatalmas respect neki! Remélem, hogy túléli és legalább kiszabadítják! Remélem, hogy Amon energiaidomítással veszi el a képességeket, még ha nem is ugyanúgy csinálja mint Aang. Őőszintén remélem, hogy így van, és azt is, hogy Korra kapcsolatba tud lépni majd Aanggal úgy, hogy rendesen beszélgethessenek (mint Aang Rokuval). Aang talán elmondhatná Korrának, hogy hogyan lehet visszafordítani. Ha valaki tudja, akkor az ő (vagy az oroszlánteknős. Razz) Talán az lenne a legjobb (hűű, ez tényleg jó!) ha Korra Avatar állapotban Aang alakban adná vissza legalább Linnek a képességeit. (Tudjátok, mint Roku csinálta a Téli napforduló 2. részében). És akkor megint ő lehetne a Chiefünk!!

Node, térjünk vissza a mostani epizódhoz:
Viszont a legeslegvége valami fantasztikus! "As you wish, General Iroh!"-s résznél azt hittem, hogy besz*rok!!! Iroh tábornok persze, hogy itt is itt van! Remélem a személyiségük is hasonló. Smile) Ő szerintem Zuko unokája amúgy.
Szofi11 írta:

Ironikus, hogy most a "jön a Tűz népe" a reményt jelenti Very Happy
Valóban nagyon ironikus, de remek húzás!

Imádtam ezt a részt, nagyon és ma még tuti megnézem egy párszor. Az egyetlen bajom csak az volt vele, hogy nem nézhettem live a drágalátos öcsém miatt. No mind1, jobb későn mint soha!

Értékelésként:
A 109-est 8.0-re, a 108-ast 8.5-re értékeltem magamban azon a bizonyos 10-es skálán. Ez a rész szerintem az eddigi legjobb volt, én mondok rá egy 9.0/10-et.

KÉSZÜLJETEK, MERT JÖVŐ HÉTEN EGY ÓRÁS LESZ A SHOW!!!
Apropó jövő heti szezonzáró finálé.. Az előzetest már kiveséztük, azt hiszem, de azért elmondom még egyszer, hogy a jó k**** anyjukat az Egyenlőségieknek, hogy Aang szobrára maszkot meg a kezében lévő botra kettő olyan izét tettek!!

Hogy fogom kibírni.. Szívesen kicserélném a jövő szombatot a jövő hétfővel. Szívesebben néznék Korra legendáját, mint érettségiznék...


A hozzászólást kardosbalint95 összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 16, 2012 7:05 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jill92

avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2012. Jun. 14.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 5:23 am

Szofi11 írta:

Ironikus, hogy most a "jön a Tűz népe" a reményt jelenti Very Happy


Hát igen, mindig relatív, hogy kik a jók és kik a rosszak, viszont az biztos, ha valakik értenek a háborúhoz, akkor azok ők!

És Lin.... nincsenek arra szavak, hogy milyen nagyszerű ember is ő...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jill92.deviantart.com/
Adam4

avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2012. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 5:17 am

A legelső pillanattól kezdve, mikor megláttam Lin-t imádtam! De most...... ESZMÉLETLEN! Imádom, Tisztelem!!! (a képem is azért az ami) A gyerekeket is imádom, ahogy kiálltak mellette. Jajj Lin.... Az egyik legjobb karakter, remélem nem tűnik el a filmvászonról, mentsék ki mint Ő az alkalmazottait az előző részben. Idomítás nélkül is bírom, idomítással meg aztán....nincsenek szavak rá! Lin <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lora05Hozzászólások száma : 18
Join date : 2012. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 5:13 am

Ha ezt a részt pontozni kéne, kiakadna a mérő, mint egy forró nyári napon a teraszon felejtett higanyos hőmérő. Toph volt a kedvencem világ életemben, de eljött az a pillanat, amikor a lánya überelni tudta. Mesén még nem sírtam ennyit, mint most. Még Mufasa halálakor sem. Eljött az a pillanat is, amikor Korra legendája felülmúlta az előző sorozatot. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni mit is érzek most. Lin még mindig szereti Tenzint és úgy döntött, ha kell az élete árán is megvédi őt és a családját. Korrának igaza volt, nem tette túl magát rajta... Semmi másra nem tudok gondolni, mint Linre. A gyerekek bátorsága is eltörpül most mellette... Lin, te nem csak Meelo hőse vagy, hanem mindenkié.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szofi11
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2012. Jun. 13.
Age : 21

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 5:13 am

Jill92 írta:
Azt hiszem, kell egy kis idő, hogy valami normálisat tudjak írni erről a részről. Most teljes sokkban vagyok, és nincs egy normális gondolatom sem, csak hogy LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!! Neeeeeee!!!!! És, jön a TŰZ NÉPE!!!! Iroh tábornok!!!! Eszem megáll Awwwww my facking goshhhh! Hogy én hogy utálom a függővégeket!!!!!

Ironikus, hogy most a "jön a Tűz népe" a reményt jelenti Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://katarafansite.hungarianforum.com
Jill92

avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2012. Jun. 14.
Age : 26

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 4:53 am

Azt hiszem, kell egy kis idő, hogy valami normálisat tudjak írni erről a részről. Most teljes sokkban vagyok, és nincs egy normális gondolatom sem, csak hogy LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!! Neeeeeee!!!!! És, jön a TŰZ NÉPE!!!! Iroh tábornok!!!! Eszem megáll Awwwww my facking goshhhh! Hogy én hogy utálom a függővégeket!!!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jill92.deviantart.com/
Adam4

avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2012. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 4:40 am

Eszméletlen rész volt!!!! Lin nagyot alakított, ahogy azt előre sejtettem, de nagyon nagyon sajnálom ami a végén történt vele, de, Meelo-nak igaza van "Ez a hölgy az Én hősöm!!!" A gyerekek is csúcsak voltak, hogy kiálltak Lin mellett, meg a családjuk mellett. De Amon furán tartja a kezét mikor elveszi valakinek az idomítását, nem olyan mint Aang-é.... Remélem visszafordítható, mrcsak Lin miatt is, főleg miatta!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
silvertea

avatar

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2012. Jun. 13.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szeged

TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 4:37 am

Istenem... hát ez a rész.... O_O Most sírjak vagy sikítsak?

Az első perctől kezdve mindent imádtam. Sajnálom Asamit, de a Makorra fanatikusságom miatt nem akarom hogy kibéküljön Makoval... Viszont ahogy elnéztem, lehet emiatt, megromlik a barátsága Korrával is és otthagyja őket? Pemával kapcsolatban már az elején éreztem, hogy ebben a részben szülni fog. A légidomár kölkök egyszerűen frenetikusak voltak, nem is tudok közülük választani, ráadásul most lett még egy. Lin... ó Lin, istenem, te vagy a rész hőse. Remélem visszakapod az idomítási képességedet majd. És Iroh generális... hogy MMMMMMI? Zukonak született egy fia is? Vagy ő már unoka? És OMG, Irohnak hívják. T_T Mindjárt sírok.....!

Most egy teljes elemzést nem tudok levágni, még gyűjtenem kell hozzá az erőt. Még nagyon a hatása alatt állok.... T___T
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://silverteahouse.com/
Seral
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2012. Jun. 13.

TémanyitásTárgy: Elemzés...   Szomb. Jún. 16, 2012 3:57 am

Hamarosan kezdődik, úgyhogy gondoltam nyitok egy ilyen topicot is. Az epizód után várok ide mindenkit! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Elemzés...   

Vissza az elejére Go down
 
Elemzés...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Katara FanSite :: Korra Legendája :: Epizódok :: 110: Fordul a Kocka-
Ugrás: